Thursday, July 28, 2011

Αποθεώνει Θρύλο ο Ζεβλάκοφ

Ο διεθνής πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού Μίχαλ Ζεβλάκοφ με αφορμή το ξεκίνημα των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της Λέγκια με δηλώσεις του σε πολωνικά μέσα δεν δίστασε να παρομοιάσει την ομάδα της Βαρσοβίας με τον Θρύλο.


Τον Ολυμπιακό έχει πάντα στο μυαλό του όπου σταθεί και όπου βρεθεί ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ. Μπορεί να ΄χει περάσει κάτι περισσότερο από ένας χρόνος από τη στιγμή, που χώρισαν οι δρόμοι του διεθνούς Πολωνού αμυντικού με τον Θρύλο, ωστόσο, αυτό σε καμία περίπτωση δεν τον εμποδίζει να εκφράζει δημόσια τον θαυμασμό του για την μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας.

Αφορμή για τις νέες αποθεωτικές αναφορές του 36χρονου πλέον παίκτη της Λέγκια αποτελεί η έναρξη των φετινών ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της νέας του ομάδας.

Ο Ζεβλάκοφ, ο οποίος αγαπήθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού όσο λίγοι ξένοι παίκτες, που έχουν φορέσει την φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο μίλησε σε μέσο της Πολωνίας για το ξεκίνημα της φετινής ευρωπαϊκής περιπέτειας της Λέγκια και την παρομοίασε με τον Θρύλο!.

Ο διεθνής στόπερ, αναφέρθηκε στη «Super Express» στον αγώνα που δίνει η νέα του ομάδα κόντρα στην Γκαζιάντεπσπορ για την προκριματική φάση του Γιουρόπα Λιγκ:

«Έλειπα απ' την Πολωνία για 13 χρόνια, επέστρεψα τώρα και βλέπω αλλαγές. Στη Λέγκια επικρατεί ευρωπαϊκός... αέρας. Η ομάδα μού θυμίζει τον Ολυμπιακό. Οι βάσεις υπάρχουν, τώρα πρέπει να δημιουργήσουμε μία καλή ομάδα. Θέλουμε να παίξουμε στο Γιουρόπα Λιγκ και για να το πετύχουμε, δεν πρέπει να φοβηθούμε τους Τούρκους».

0 comments:

Post a Comment